FSU arbetar digitalt

FSU kommer under denna utmanande tid att jobba med att stöda föreningar enligt bästa förmåga.

Efter att regeringen 16.3.2020 informerade om nya åtgärder för att bekämpa coronaviruset, stänger FSU kontoret och pjäsbiblioteket tillsvidare. Det betyder ändå inte att FSU:s verksamhet helt avbryts. Så mycket som möjligt av arbetet sköts tillsvidare på distans och personalen är anträffbar per e-post och telefon.  

FSU kommer under denna utmanande tid att jobba med att stöda föreningar enligt bästa förmåga. Vi lanserar nu ett elektroniskt nyhetsbrev som föreningsaktiva kan prenumerera på. Brevet kommer att innehålla praktisk information riktad till föreningarna samt specifika råd som underlättar verksamheten under den tid då normal föreningsverksamhet inte är möjlig. 

Det går redan nu att prenumerera på brevet. Det första informationspaketet skickas inom de närmaste dagarna.Om du har frågor om det exceptionella läget eller idéer, tips och goda råd som du vill dela med andra föreningar, får du gärna skicka dem till oss per e-post, fsu@fsu.fi, eller meddela dem på FSU:s Facebook- eller Instagramsida.