Har du hittat kärleken via en ungdomsförening? ♥

Berätta er kärlekshistoria och vinn en middag för två.

Finlands Svenska Ungdomsförbund samlar vändagen till ära in kärlekshistorier som fått sin början i ett föreningshus, i samband med UF-verksamhet eller ett evenemang arrangerat av en ungdomsförening.

Har du hittat din käraste i samband med en ungdomsförening? Skicka då in er berättelse till FSU. Under våren kommer dessa kärlekshistorier att samlas in, publiceras och bland dem lottas det ut en middag för två.

Berättelser kan skickas genom detta formulär, via e-post till fsu@fsu.fi eller per post till adressen: FSU Georgsgatan 18, 00120 Helsingfors.

En del av berättelserna kommer vi att publicera i nästa Ungdomsföreningstidning och på sociala medier. Skicka gärna med en bild som vi får publicera i samband med er kärlekshistoria.

Utlottningen sker 12.3.2021. Personen/-erna för den kärlekshistoria som vinner lotteriet kontaktas personligen, så kom ihåg att meddela era kontaktuppgifter. Middagen bjuder vi på i en restaurang nära er och ni får fritt fram välja datum som passar er inom det kommande året.