Ensemblen klar för FSU:s nya teatersatsning Fullmakt!

Öppna auditioner för den nyskrivna pjäsen Fullmakt ordnades under december månad i Ekenäs, Borgå och Helsingfors. Tillfällena hade stor uppslutning och efter att drygt trettio aspirerande scenkonstnärer har provspelat för pjäsens sex roller, presenterar sig nu ensemblen för pjäsen som har premiär i Borgå den 20 april!

JENNY AMINOFF

Jag heter Jenny och är 19 år gammal. Jag kommer från Helsingfors och går nu mitt sista år i gymnasiet. Teater har varit ett stort intresse så länge jag kan minnas och utöver det tycker jag om att dansa och baka. Jag ser väldigt mycket fram emot att få vara med i den här produktionen eftersom det här projektet skiljer sig från saker jag gjort tidigare.

ELVIRA ILLMAN

Elvira här! Kallas bl.a Viran och Vippu! Jag är 18 somrar gammal och går trean i Borgå Gymnasium. Förutom att drömma om att bli skådis, älskar jag att sjunga och dansa!

LARISSA BARCK

Jag heter Larissa Barck är 23 år gammal och bor i Vanda. Jag är född och uppvuxen i Finland men har bott utomlands många år vilket har gjort att jag har lärt mig att tala sex olika språk. Senast bodde jag fem år i Mexico vart jag studerade teater. Sommaren 2020 flyttade jag tillbaka till Finland för att studera på Akans ettåriga linje Skådespeleri i Helsingfors. På min fritid gillar jag att dansa, läsa och titta på filmer jag är också en stor fantasy och sci-fi nörd. Att få vara med i den här produktion är helt fantastiskt och den här pjäsen är väldigt intressant.

Beppe Lantz

Tja! Jag heter Beppe Lantz, jag studerar just nu musikal på Lärkkulla folkakademi. Jag är otroligt glad att få ta del av den här pjäsen och jag är övertygad om att det kommer bli riktigt bra, ni vill inte missa det!

ALICE OLIN

Jag heter Alice Olin och är 16 år gammal. Jag kommer från Tenala och går första året på ekenäs gymnasium. På min fritid sysslar jag mycket med dans och musik, och deltar i teaterprojekt när jag har chansen. Jag är otroligt taggad och glad över att få vara med i pjäsen Fullmakt. När jag fick reda på att jag skulle få vara med i produktionen, trodde jag knappt att det var sant. Det tog två veckor innan jag faktiskt blev van vid tanken.

TYRA WINGREN

Hej, Jag heter Tyra Wingren. Jag är 17 år och kommer från Helsingfors. Om jag skulle beskriva mig själv med 3 ord skulle jag välja kreativ, öppen och känslosam. På min fritid sysslar jag bland annat med musik och konst i olika former. Jag håller också på med foto och video eftersom att jag studerar på medialinjen i Prakticum.